SORTIDA BATUCADA

tempesta

PAS DEL TERROR

home llop4

C O M U N I C A C I Ó

 

 

comunicacio cursa

 

facebook   twitter   wordpress   C U R S A

facebook   twitter   wordpress   N O I E S  XTERRA

facebook  X T E R R A   V I L AN O V A

calendari 

Inscripcions 

ON LINE

Presencialment a XTERRA c/Sant Gregori 1 Vilanova i la Geltrú

(tanquem inscripcions dijous 29)

 

 

 

****

TANCAMENT INSCRIPCIONS PRESENCIALMENT

DIJOUS 29

****

Dissabte dia 1 a XTERRA, Sant Gregori 1 (en horari comercial) a Vilanova i la Geltrú i el mateix dia de la cursa a la Plaça de les Casernes

RECOLLIDA DORSAL I BOSSA CORREDORA!!!

higiene personal

EL DIA DE LA CURSA

SI US PLAU PORTEU COM DONATIU

ALGUN PRODUCTE D'HIGIENE PERSONAL

 

FOTOS DE LA III EDICIÓ

cartel 2016

  samarreta 2016

activitat infantil 2016

Activitat infantil

 

Cuarta edició de les 4 milles

Salutacions a totes.

A XTerra Vilanova estem treballant a la 3 edició de les 4 milles. S’ha creat una comissió de treball formada per corredores i corredors que han posat les seves ganes i temps per que tot rutlli a la vostra cursa. La direcció de la cursa és la mateixa que a les passades edicions.

En aquesta edició trencarem alguns esquemes del que són les curses urbanes.

Causa solidaria

Comencem per la causa, ja sabeu que vostra cursa és totalment solidària,  aquest any concretem encara més,  tots els beneficis, aniran directes a l'economat de Caritas on, amb una bona gestió, es dignifiquen les necessitats de moltes persones.  Compten com a les anteriors edicions, amb la col•laboració de les dones de la ‘Frontissa’. 

Comptes i transparència.

Les dades econòmiques de la cursa es publicaran en dia 5 a la web en forma de factures pagades, de moment; hosting i domini de la web, cartells i flyers. Després vindran.. assegurança, samarreta, dorsals, trofeus, avituallaments i serveis de so i d’ambulància. La web, el control de cursa i el disseny gràfic ho fem nosaltres i així estalviem diners per la causa solidària.

Activitats pre cursa

En aquesta edició volem que vosaltres participeu activament, i que feu plenament vostra la cursa. Per raons electorals hem canviat la data de la cursa al dia 4 d’octubre, per tant tenim tot el mes de setembre per fer activitats que seran en forma de tallers. 

Farem tallers de com fer-se isotònics, barretes i pastissos energètics, i begudes recuperants de forma natural i a casa, aprendrem amb la pràctica i a la platja la importància de la propiocepció, farem classes de tècnica de baixada i pujada, els estiraments i exercicis de força ‘especial running’ amb el propi cos i evidentment varis entrenaments, inclús algun nocturn, del recorregut de la cursa. 

Recorregut

Bàsicament el mateix d’altres anys,  sortim i arribem plaça Casernes, pel centre de la ciutats fins la platja, només que augmenta una mica,  ja que farem un trosset de trail running,  això sí en pla, no farà falta portar sabatilles especials.

A més dels voluntaris el recorregut estarà marcat al terra.

Sortida

Les corredores. Sortireu endavant, es mantenen categories.  Just darrera surt el nostre petit canicros continua però recordeu els gossos amb arnès no poden anar només amb collar, ens tindrem que posar una mica durs amb això i no sortirà cap gos agafat amb collar al coll. Això sí augmentem els premis a les primeres 3 classificades amb gos.

Darrera les corredores sortirà la caminada, encara que amb canvis...

Colla Pirata

Hi ha una variant de caminada, que hem anomenat ‘la colla pirata’ que farà una introducció al running, aquesta colla dirigida per una noia XTerra Vilanova, sortirà just darrera les corredores, sortirem trotant (pasos curts i lents),  farem intervals de trotar molt suau- caminar, d’uns 2-3 minuts de cada. Aquest tipus d’entrenament és el normal quan es vol començar a córrer. Arribarem tota la colla junta a meta i evidentment la nostra bandera serà la ‘pirata’.

Colla lila

Darrera la colla pirata sortirà a la vegada la colla ‘lila’ que anirà caminant. La colla estarà dirigida per una noia XTerra Vilanova, fareu ‘Power walking’,  bàsicament és tracta de caminar una mica ràpid amb intervals més ràpids i més lents de recuperació. Tractarem d’arribar tota la colla junta a meta. Lògicament qui vulgui anar molt tranquil•lament ho podrà fer sense cap problema.

Aquest any no cronometrarem el temps de les colles de la caminada, d’aquesta forma intentarem evitar els embussos que es van produir l’any passat.

Avituallament

És manté l'avituallament entremig, amb isotònic i aigua per les participants i els gossets.

L’avituallament final no serà el típic dels ‘bocates’, sinó amb magdalenes caseres i naturals i que probablement encara estaran calentes, extremadament bones, toves i gens seques, fetes el mateix dia per ‘Quim Pa’.

Samarreta

Estrenem nou teixit de samarreta, molt lleuger i transpirable. Una passada. Esperem que l’utilitzeu als vostres entrenaments i sortides.

Activitat infantil

Ja sabeu que des de la primera edició podeu venir amb els vostres nens petits. Mentre vosaltres feu la cursa, ells a la plaça, fan una activitat. Aquest any estarà dirigida per la Esther i la Montse, responsables de l’associació ‘Kitxalla’.

Passos de cursa

Com l’any passat l’associació Amics i protectors dels gats participant a la cursa encarregant-se d’un dels passos. L’any passat eren els zombis, més o menys bastant tranquils....aquest any però s’han convertit en homes i dones llop... amb bastant més mala baba, porteu un collaret de plata per si de cas.

Els nois i noies de la batukada 'BAKOA' una colla tremenda molt jove, faran sonar els trons al pas de la tempesta... però aquesta vegada hi seran a la sortida mateixa serà una experiència inoblidable.

Activitats post cursa

Aquest any reduirem el temps d’aquesta activitat però no pas la seva intensitat. Aquesta activitat esta per determinar però volem que sigui diferent i innovadora.

Categories i premis

Es mantenen les categories, només s’amplia la canicros a les 3 primeres classificades.

Intentarem agilitzar el màxim, una vegada surtin les classificacions, totes les guanyadores seran trucades a la vegada a l' escenari.

Sorteig de regals 

És un tema que sempre s’eternitza. El dia de la cursa no es fa cap sorteig. Tots els regals que podem aconseguir es sortejaran abans de la cursa durant el temps d'inscripció. Anirem fent sortejos entre les inscrites, per exemple entre les primeres 50 inscrites etc. En cada sorteig anirem posan les paperetes del dorsal de cada inscrita (corredora i no corredora). La guanyadora d'un sorteig tornarà al 'bombo' per sortejos posteriors i per tant quan abans t'inscrius més possibilitats tens de tenir sort. Cada sorteig serà gravat en video i penjat al facebook de la cursa, com tenim les dades de cada inscrita ens posarem en contacte amb ella, per fer-li l'entrega del regal. Penjarem al facebook, si la guanyadora vol, la foto de l'entrega del seu premi. Pensem que d'aquesta manera serà més divertit i sobre tot agilitzarem les activitats post cursa. 

Aquesta cursa es basa en 5 pilars que tenim sempre en compte en la oganització.

Els hem anomenat Milles.

 Són aquestos sense cap ordre de preferencia : 

Milla 0 - Una cursa amb esperit i sentiment femení.

Milla 1 - Una cursa per a dones feta per dones.

Milla 2 - Una cursa solidaria a favor de les dones.

Milla 3 - Una festa del running abans, durant i després de la cursa.

Milla 4 - Una cursa on arribar a la meta es un premi, des de la primera corredora fins l'última.I

Cristina González. Directora de la cursa  logonoies2

  Esport 

            xterra 

salosalut

sponsors

C o l ·l a b o r a d o r s especials

           ismeslogo2                                            

 

Back to top